Subscribe News Feed Subscribe Comments

RESULTATS DE BASE VIA OLIMPICA I P-3

             -RESULTATS DE LES COMPETICIONS
Els resultats d'aquest dia 12 de la primera fase de base i via olímpica ,han estat bonissims per a totes les gimnastes de club.
La primera competició del dia a començat per els nivells de via olímpica ,5-6-7-8-9-10.En nivell 5 ha participat Laura Valero que ha quedat en la 3ª posició de la classificació general. A nivell 6 l'Aida Rodríguez ha quedat 1ª de la General i la Clara casals en 4ª posició.L'ariadna Puntí no ha pogut participar per una lesió i la Laia obradors per malaltia.
A la tarda han seguit amb els nivells base on participàvem en nivell 1 amb un total de 37 participants.En aquest nivell la Tania Pilanska ha quedat 7ª ,la Janina Jo 14ª i l'Andrea Carmona 17ª, i per equips han pujat a la 3ª posició del podium.
Després han continuat amb la categoria de nivell 2 amb 32 participants , on han participat Iris Ramírez 4ª ,Mar Palliso 6ª i Carla Ferreira 11ª i per equips han pujat a pòdium en 3ª posició.

Moltes felicitats a totes les participants per aquesta bonisima actuació en la primera fase del campionat de Catalunya i les animem a seguir treballant per poder aconseguir mes èxits en les properes competicions.
També desitgem molta sort a les gimnastes del club que participen demà a P-3.


 
  A P- 3 ja sabem els resultats de la competició : Monica 2ª,laia 15ª,andrea 14ª,Alba 16,Aina 18ª  i l'angela 53ª .I per equips han pujat a podium en segona posició l'EGIBA-A, format per la Laia ,Andrea ,Alba i la Monica.




Felicitats a totes per aquest gran cap de setmana.

Club Egiba
 
CLUB GIMNASTICA EGIBA | TNB