Subscribe News Feed Subscribe Comments

INICI DEL NOU CURS

Benvolguts amics :

Us informem que el curs 2010-2011 s'inicia el DILLUNS 6 DE SETEMBRE en els horaris habituals a la  Plaça  hospital 11 bx.
Com potser ja heu sentit rumors , les obres del Nou congost no estaran a punt pel Setembre i les instal.lacions de la Plaça Hospital , ens han quedat justes, iés per això, que a partir del dia 13 de setembre , passarem a ocupar el pavelló de la "Pista Castell", al carrer circumval.lació  54-56 de Manresa.Tot i amb els incovenients d'un trasllat provisional abans d'anar al Congost, hem valorat molt aquesta possibilitat i veient que amb el camvi hi sortirem guanyant ja que gairabé duplica en metres la instal.lació actual.


US DESITGEM UN BON ESTIU !!!

2 comentaris:

kevin ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

MOLTISSIMES GRACIES
Vui donar-vos les gracies a tos tres, heu fet un dia especial ,per el kevin, ara comença una nova etapa, tan per ell con per tots nosaltres.
El que si, que es veritat, es que entre tots hen fet una bona feina. Nosaltres com a pares estem molt orgullossos de formar part d´aquest club.
A vegades la feina d entrenador, es traspasa, a ser con un pare.
Arribeu a passar tantes hores junts, que fins i tot sabeu
mes coses que nosaltres.

Aprofito, ara a dir als pares que començen ara , que tenen els fills amb les millors mas que podien estar,i al millor club, expliqueu als vostre fills , que aquest esport no surten les coses d´un dia per l´altre, i sobre tot que tingueu molta paciencia , , i que per aqui hen passat tots.
Moltes gracies, a tots.

Pares del kevin ( petons )

 
CLUB GIMNASTICA EGIBA | TNB